Едноставна и транспарентна цена

Од рано до претпријатие, имаме те покриено. Започнете со 14 дена бесплатно. Годинето плаќање ви заработува два месеци бесплатно!

SSD KVM-25 GB

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.450 Месечно

Rs.1,200Rs. Квартален

Rs.2,350Rs. Полу Годишно

Rs.4,200Rs. Годишно

 • DDR4 RAM512 MB
 • 25 GBSSD Disk
 • 25K visits/month
 • 5000 GB bandwidth
 • CDN & SSl Not included
 • Migrations free
 • Page Performance free
 • Powerful tools available

SSD KVM-40 GB

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.690 Месечно

Rs.2,070Rs. Квартален

Rs.4,140Rs. Полу Годишно

Rs.6,900Rs. Годишно

 • DDR4 RAM 1024 MB
 • 40 GB SSD Disk
 • 25K visits/month
 • 5000 GB bandwidth
 • CDN & SSl Not included
 • Migrations free
 • Page Performance free
 • Powerful tools available

SSD KVM-60 GB

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.988 Месечно

Rs.2,964Rs. Квартален

Rs.5,928Rs. Полу Годишно

Rs.9,880Rs. Годишно

 • DDR 4 RAM 1500 MB
 • 60 GB ente.class SSD Disk
 • 25K visits/month
 • 7000 GB bandwidth
 • CDN & SSl Not included
 • Migrations free
 • Page Performance 1 gbps
 • Powerful tools available

SSD KVM-200 GB

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.1,290 Месечно

Rs.3,870Rs. Квартален

Rs.7,740Rs. Полу Годишно

Rs.12,900Rs. Годишно

 • DDR4 RAM2024 MB
 • 200 GB Buss.class SSD Disk
 • Unlimited visits/month
 • Unlimited bandwidth
 • CDN or SSl included
 • Migrations free
 • Port speed 1 gbps
 • Powerful tools available
Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики

Дали сè уште го барате најдобриот VPS сервер?
Одете со Linux облак

Брзо и едноставно

Со технологијата на облак овозможена за овој VPS, вашите сервери се напојуваат со зголемена флексибилност и контрола

ЛЕСНА КОНТРОЛНА ПАНЕЛ

Вашиот KVM VPS доаѓа со cPanel, за да управувате со вашиот веб-сајт и со поврзани услуги со услуги како електронски пораки и DNS

ПОДДРШКА ЗА ПОБЕДУВАЊЕ НА НАГРАДА

Ние сме тука за вас 24/7/365 преку телефон, LiveChat и е-пошта за да им помогнете на сите прашања што можеби ги имате

СИСТЕМ ЗА ОТВОРАЊЕ

Сите наши основни физички сервери се опремени со најнови процесори и RAM меморија

ПРИВАТНИОТ МАРКРАТСКИ СЕРВЕР

Можете да креирате скоро нешто што го посакувате со нашите облаци VPS хостинг сервери.

ВКЛУЧЕН СЕРВЕР

Облак-базирана инфраструктура во комбинација со нашите виртуелни сервери од висока класа е одговорот на било кој од вашите веб хостинг прашања.

 • Двоен 2.40GHz Xeon процесор
 • 24GB RAM меморија
 • 24x7x365 Поддршка
 • 250GB RAID 1 OS Drive
 • 1TB Кеширан клиент драјв
 • Apache 2.2x
 • PHP 5.3x, 5.4x, Perl, Python
 • Слободен DNS менаџмент
 • MySQL 5
 • Руби на шини
 • Анти-спам и заштита од вирус
 • Безбеден FTP пристап
 • Hotlink & Leech заштита
 • пристап до phpMyAdmin
 • Онлајн адреса за електронска пошта
 • Сега со кеширање на лакови

Сигурна моќност

Дизајниран за непречено работење

Мрежа и безбедност

Максимална стабилност и стабилност

HVAC заштита

Еластичност и вишок на сите нивоа

Достапен оперативен систем

Со најсовремени алатки, фини зрели контроли и освежен живот, им нудиме на нашите корисници најновата понуда за Windows
посветени сервери и linux посветени сервери

Centos Ubuntu Cloudlinux Fedora Debian cPanel Plesk Windows
Цени Бесплатно Бесплатно Бесплатно Бесплатно Rs.35/месец Бесплатно Rs.35/месец
WebPro Rs.2
WebPro Rs.10
WebPro Rs.2

Неограничен пропусен опсег*

Да, затоа што како просечен надомест на мобилниот телефон, доминацијата на пропусниот опсег SUCK уште повеќе!