Едноставна и транспарентна цена

Од рано до претпријатие, имаме те покриено. Започнете со 14 дена бесплатно. Годинето плаќање ви заработува два месеци бесплатно!

Blog Hosting

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.30 Месечно

Rs.90Rs. Квартален

Rs.180Rs. Полу Годишно

Rs.300Rs. Годишно

 • Starts with Free Blogsite
 • Full CPanel access
 • Upgrade For More Features
 • 1000GB bandwidth
 • CDN & SSl not included
 • Migrations free
 • Emails/Sub-domainsExtra
 • Powerful tools Extra

Oneyear-free Single Blogsite.

Upgrade anytime and
Get access to free tools.

Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА Нарачајте СЕГА

My Web Builder

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.59 Месечно

Rs.180Rs. Квартален

Rs.360Rs. Полу Годишно

Rs.599Rs. Годишно

 • Starts with 1 site
 • 3 environments/site
 • 5K visits/month
 • 5000GB bandwidth
 • CDN & SSl included
 • Migrations free
 • Page Performance free
 • Powerful tools available

Website's builder

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.129 Месечно

Rs.390Rs. Квартален

Rs.780Rs. Полу Годишно

Rs.1,290Rs. Годишно

 • Starts with 5 Websites
 • 235 New Templates Free
 • 20K visits/month
 • Unlimited bandwidth
 • Free SSl included
 • Migrations free
 • Website Builder free
 • Powerful tools Free access

Advance Hosting

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.199 Месечно

Rs.600Rs. Квартален

Rs.1,200Rs. Полу Годишно

Rs.1,900Rs. Годишно

 • Starts with 10 Websites
 • Classic environment
 • 25K visits/month
 • Unlimited bandwidth
 • Free SSl included
 • Migrations free
 • Page Performance free
 • Powerful tools available

Cloud Hosting

The perfect starting point for growing an online presence.

Rs.222 Месечно

Rs.666Rs. Квартален

Rs.1,332Rs. Полу Годишно

Rs.2,220Rs. Годишно

 • Get20 Websites
 • Cloud environment
 • Unlimited visits/month
 • Unlimited bandwidth
 • Free-SSlFor all domains
 • Migrations free
 • Page Performance free
 • Powerful tools Free access
Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики

ПРОГРАМА ЗА ПРОФЕСИЈА ЗА БЕЗ РИЗИК. ГАРАНЦИЈА ЗА НЕ-РИЗИК НА 30 ГОДИНИ.

Обидете се за 30 дена апсолутно без ризик! Вие сте целосно заштитени со нашата програма за гаранција за ризик. Ако со какви било средства одлучете да ја откажете вашата сметка во текот на следните 30 дена, ќе добиете инстант враќање, без прашања.

Веќе поседувате совршено име на домен?
Изградба на веб-страница за тоа!

Сакате да создадете единствена веб-локација за вашиот бизнис?
Ние ви помагаме да го изградите вашиот веб-сајт за да се натпреварувате со светот.

Кликнете за да започнете